Bij ons betaal je gemakkelijk en snel.

We bieden je 2 twee verschillende manieren om te betalen:
1. Betalen met iDEAL. Allereerst log je in op de Zinia app of bovenaan deze pagina. Daarna klik je op de knop ‘BETALEN'. Deze vind je op het overzicht van al je aankopen of op de detailpagina van je aankoop. Vervolgens selecteer je de optie iDEAL.
2. Betalen met een overboeking. Je kunt ook met een overboeking betalen. Alle betalinggegevens vind je in je Zinia Account (website of app) en in de e-mails die je van ons ontvangen hebt. Om de betalingsgegevens op de website te vinden, klik je op de knop ‘BETALEN’. Deze vind je op het overzicht van al je aankopen of op de detailpagina van je aankoop. Vervolgens selecteer je de overboekingsoptie. Gebruik het veld “omschrijving” voor je betalingskenmerk en vul het juiste totaalbedrag in. Wij gebruiken deze gegevens om je betaling gemakkelijk te kunnen identificeren.

Vergeet ook niet om elke betaling afzonderlijk te doen met het juiste betalingskenmerk, zodat we je betaling aan de juiste aankoop kunnen koppelen.
Houd er rekening mee dat je je aankoop pas kunt betalen zodra je bestelling verzonden is door de winkel waar je de bestelling hebt geplaatst.